Loading...
Webdesign2019-03-19T00:44:02+01:00

Website laten maken? Wij laten u uitblinken!

Website laten maken? Wij laten u uitblinken!

Een professionele website laten maken?  Als u bij Reclamebureau EK Design een website laat maken, gaan wij samen op zoek naar de WOW-factor. Wij bouwen websites helemaal op maat met al uw wensen. Allereerst gaan we met u in gesprek om uw doelen en de uitstraling te bepalen. Vervolgens zorgen wij voor een complete website. Onze input en expertise zorgt ervoor dat wij uw website gegarandeerd tot een succes zullen maken. Vraag nu snel een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

Content Management Systeem

Bij EK Design werken wij met het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Wij zorgen voor een uniek design en vervolgens kunt u heel makkelijk zelf uw website bijhouden. Wij fintunen heel uw website door middel van CSS. Voor het verdere onderhoud is geen technische kennis vereist. U kunt zelfs uw website via uw mobiel simpel aanpassen.

LEES MEER OVER CMS

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Al onze websites voldoen aan de hedendaagse zoekmachine optimalisatie (SEO) technieken. Het beheersysteem past vervolgens ook moeiteloos binnen de optimalisatie. Bij oplevering van uw website is hij direct goed vindbaar. Wij melden uw website bij een aantal zoekmachines aan. Waaronder Google, Bing en Yahoo. Zo bent u altijd overal vindbaar.

LEES MEER OVER SEO

Visualisatie is meer dan een website bouwen

De visualisatie van uw website verdient net zo veel aandacht als het bouwen. De allereerste indruk is het belangrijkste voor uw potentiële klanten. Wij zijn onszelf hier erg bewust van en besteden veel tijd aan het uiterlijk van uw website. Wij hebben u al getriggerd om tot dit gedeelte van onze website te komen. Wij weten dus hoe we klanten moeten binden door visualisatie.

Visualisatie is meer dan een website bouwen

Tegenwoordig is uw visitekaartje, uw website. De visualisatie van uw website verdient dus net zo veel aandacht als het bouwen. De allereerste indruk is het belangrijkste voor uw potentiële klanten. Wij zijn onszelf hier erg bewust van en besteden veel tijd aan het uiterlijk van uw website. Wij hebben u al getriggerd om tot dit gedeelte van onze website te komen. Wij weten dus hoe we klanten moeten binden door visualisatie.