WIJ BEHEERSEN EEN BREED SPECTRUM IN DE WERELD VAN VIDEOPRODUCTIES

Wat kunnen wij allemaal met een videocamera?

Wat kunnen wij allemaal met een videocamera?

Reclamebureau EK Design - Videoproductie

Bedrijfsfilm

Een goede bedrijfsfilm is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is een uithangbord voor uw bedrijf. U kunt op een originele manier klanten kennis met u laten maken.

AANVRAGEN
Reclamebureau EK Design - Videoproductie

Reclamevideo

Zorg voor fascinerende beelden om klanten de binden aan uw bedrijf. Wij verzorgen reclamevideo’s voor alle kanalen. Denk aan TV, YouTube, Linked-In en Facebook.

AANVRAGEN
Reclamebureau EK Design

Vastgoedvideo

Uzelf onderscheiden van andere verkopers. Niets werkt beter dan een visuele weergave van de karakteristieke sfeer van de woning. Trek nu snel meer kopers.

AANVRAGEN
Reclamebureau EK Design - Videoproductie

Muziekvideo

YouTube is één van de meest gebruikte internetdiensten van dit moment. Geef uw nummers een muziekvideo die het verdiend en trek maandelijks meer kijkers en luisteraars.

AANVRAGEN
Reclamebureau EK Design - Videoproductie

Aftermovie

Maak u klanten alvast warm voor het volgende event en laat ze het afgelopen event nooit meer vergeten. Een aftermovie zorgt dat de beleving van het event blijft hangen.

AANVRAGEN
Reclamebureau EK Design - Videoproductie

Instructievideo

Een saai stuk tekst lezen om mensen te laten zien wat ze moeten doen. Werkzaamheden die worden vergeten is nu verleden tijd met een duidelijke instructievideo van ons.

AANVRAGEN

4K UHD BEELDEN EN 10 -BIT KLEUREN

Een aantal specificaties voor de videonerds

EK Design Roosendaal

4K Beelden

Onze videoproducties worden allemaal in 4K UHD geschoten. Deze resolutie laat vier keer meer pixels zien dan Full HD. Een gigantisch verschil dat snel wordt opgemerkt.

LEES MEER

Kleurbewerking

Al onze beelden worden in een plat LOG bestand geschoten. Hierdoor halen we een hoger dynamisch bereik. Op TV’s aangeduid als HDR. Dit geeft veel intensere kleuren.

LEES MEER
EK Design Roosendaal

10-bit kleuren

Waar vrijwel iedereen nog 8-bit kleuropnames gebruikt, gebruiken wij bij EK Design 10-bit kleuropnames. Dit betekent 64 keer meer kleuren dan gebruikelijke beelden.

LEES MEER

Heeft u vragen over een videoproductie?

Wij verwelkomen u graag in onze grafische droomwereld gevestigd aan de vijfhuizenberg 48D te Roosendaal. Liever telefonisch contact? U kunt ons telefonisch bereiken op +31(6)27325920 of vul een contactformulier in!

Liever dat we naar u komen?

Klik dan op de onderstaand knop en laat uw gegevens achter. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen. Het overleg is geheel vrijblijvend en altijd op onze kosten.

NEEM CONTACT OP

“NO MATTER WHAT YOU DO, YOUR JOB IS TO TELL YOUR STORY”

UW DOELSTELLINGEN SNELLER BEHAALD

Waarom een videoproductie bij EK Design?

Waarom een videoproductie bij EK Design?

Vergroot conversie

Het is de laatste tijd bekend dat video een veel grotere doelgroep aanspreekt dan tekst en afbeeldingen. Daarnaast verdiepen wij ons ook in uw doelgroep om uw conversie te vergroten. Denk aan extra paginabezoekers of views.

Reclamebureau EK Design - Videoproductie

Videomarketing

Ook bij een video komt een marketingkennis kijken. Heeft mijn doelgroep een interactieve video nodig? Een persoonlijke video met diepgang of een social media video? Wij helpen u graag mee tijdens het denkproces voor de beste videostrategie.

Reclamebureau EK Design - videoproductie

Productieteam

Een meerkoppig ingespeeld videoteam tijdens de brainstormsessies. Maar ook tijdens de productiedagen. Wij verzekeren u hierdoor optimale beelden. En minder ureninzet door het efficiënt werken in preproductie, productie en postproductie.

Voorbereiding

Er wordt bij ons altijd gewerkt met een storyboard en een draaiboek. Zo geven wij uw video’s meer binding met uw klanten. Deze voorbereiding komt op rekening van ons. Zodat wij u altijd een professioneel product kunnen aanbieden.